Events

Trajectòria i estil

Amb una veu versàtil em permeto experimentar amb estils diversos com ara la música tradicional, el folk, el rock, el blues o, fins i tot, amb la música lleugera, interpretant repertori clàssic i modern. 

Amb més de 25 anys d’experiència he amenitzat i sonoritzat esdeveniments i cerimònies a diferents indrets com: el Castell de Vilafortuny (Cambrils), l’Orangerie de Clos Barenys (Vila-seca), l’Ateneu Barcelonès, el Monestir de Sant Cugat del Vallès, el Convent (La Fresneda), l’Antic Molí (Ulldecona), el Tancat de Codorniu (Cases  d’Alcanar), La Boella (La Canonja), Les Moles (Ulldecona), Villa Retiro (Xerta), el Monestir de Santes Creus, el Castell de Tamarit (Altafulla), La Torre del Visco (Fontdespatla), Les Capçades (Horta de Sant Joan), etc. 

I he actuat a les Festes del Barri de Gràcia (Barcelona), a la Fira Mediterrània (Manresa), a l’Instituto Cervantes d’Utrech (Holanda), al Festival Mussart, al Festival de Música Internacional de Castelló, al Vinseum (Vilafranca del Penedès), a Literattum (Fira literària de Móra d’Ebre), etc.

L’any 2019, 2020, 2021 i 2022 vaig ser guardonat amb els WEDDING AWARDS de bodas.net de la província de Tarragona. Tinc el goig de ser  l’únic cantant que ha rebut aquest premi durant quatre anys consecutius.

Repertori

El meu repertori es compon de temes propis i covers cantats en català, castellà i anglès com Perfect d’Ed Sheeran, Compta amb mi de Txarango, I will wait de Munford & Sons, Les nits no moren mai de Doctor Prats, Shalow de Lady Gaga, Hasta mi final de Il divo, Mediterráneo J.M. Serrat, Your song d’Elton John, Insurrección de El último de la fila, Por ti volaré d’Andrea  Bocelli, Let it Be de The Beatles, Always in my mind d’Elvis Presley  i un llarg etc. La llista s’amplia cada any.

www.bodas.net/musica/albino-tena–e49769

Serveis

Les actuacions són amb guitarra, veu i un discret, però efectiu, sistema de percussió accionat amb els peus que em permet afegir ritme a les cançons. És difícil d’explicar, però us asseguro que el resultat és ESPECTACULAR!!! Tant les parelles com els invitats queden realment fascinats.

Pel que fa a la sonorització, treballo amb material professional de moltíssima qualitat. 

Si desitgeu una actuació elegant, que es un emocioni i que perduri en el vostre record; la meva proposta us encantarà. Esteu convidats a venir al meu estudi per a escoltar-la en directe. 

Veniu i parlem-ne!